Del

AEA-teamet er udvidet med 5 nye medarbejdere

Med ansættelsen af de 5 nye medarbejdere indenfor salg, projekt og administration, er AEA endnu stærkere klædt på til at møde kundernes ønsker indenfor vedvarende energi.

Overvejer du at etablere varmepumpe, biomasse, solvarme eller andre energianlæg, så tøv ikke med at kontakte AEA-teamet til en snak om mulighederne!

Salgskonsulent Tom Nielsen er uddannet VVS-tekniker og installatør, har arbejdet mange år i branchen som salgskonsulent og kommer fra en stilling som salgsingeniør hos Solar klima og Energi, hvor han beskæftigede sig med rådgivning og salg af varmepumpeløsninger til installatørbranchen. Tom skal primært have fokus på vores industrikunder og kan hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning til netop din virksomhed.
Kontakt Tom på mobil 24 84 21 25 eller tn@aea.dk

Salgskonsulent Jens Hylling Kristensen er uddannet maskinmester og i mange år arbejdet i branchen med kraftvarme og fjernvarme (siden 2002), bl.a. som projektleder, sælger og rådgiver. Jens har tidligere været ansat i GE Jenbacher, AEA og som selvstændig rådgiver og hans primære fokus vil være hos vores i fjernvarmekunder.
Kontakt Jens på mobil 25 98 91 50 eller jhk@aea.dk

Projektleder Bjørn Waage Petersen er uddannet maskinmester indenfor teknisk engineering og har samtidig en baggrund som klejnsmed hos 2E Ellgard Equipment a/s. Som projektleder har Bjørn gennem de seneste år fået en del kendskab til energibranchen og mulighederne for energioptimeringer.
Kontakt Bjørn på mobil 92 44 13 05 eller bwp@aea.dk

Salgskoordinator Vivi Kjærgård har en bred erfaring indenfor energi-, industri- og produktionsvirksom-heder indenfor hhv. salg, indkøb, service og projekt og kommer fra en stilling indenfor salg hos Verdo Energy Systems, hvor fokus var på salg til fjernvarme, industri, gartnerier, m.m. samt med udvikling/integrering af CRM.
Kontakt Vivi på mobil 92 44 71 06 eller vk@aea.dk

Receptionist Kamilla Møller Larsen er student fra Viborg Handelsgymnasium (HHX), Business Iværk-sætter linjen.
Kontakt Kamilla på tlf. 96 29 01 78 eller kml@aea.dk