Find den energiløsning, der er bedst for dig

AEA tilbyder løsninger indenfor energianlæg. Vi er en rådgivende ingeniørvirksomhed med speciale i at projektere og etablere fjern- og kraftvarmeanlæg samt kundetilpassede energianlæg i Danmark.

Hos AEA sætter vi også gerne vores kompetencer ind på beslægtede områder, så ring til AEA, hvis I tumler med en sag. Vores kompetente team er altid klar på at tage nye udfordringer op.

AEA arbejder i krydsfeltet mellem rådgivning, optimering og etablering

Når du vælger at samarbejde med AEA er du sikret kompetent og professionel rådgivning, optimering og etablering af energianlæg.

Vores erfaringer spænder vidt. Blandt andet over opgaver lige fra opbygning af elkedelanlæg, etablering af solvarmeanlæg, installation af varmepumper, opførelse af kedelanlæg til biomasse og gas/olie, samt gasmotorudskiftning på kraftvarmeværker. Vi udfører også rådgivning af blandt andet industrivirksomheder og gartnerier i tilknytning til de svære valg mellem anlægsoptimering, udskiftning og meget mere.
– Kim Jørgensen, Adm. direktør

Hvilken energiløsning skal du vælge?

Du kan læse mere om de fordele, der er ved hver af de løsninger vi kan tilbyde, du kan læse om, hvad pressen siger om hver løsning, og du kan se eksempler på anlægslayout. Alt sammen her på hjemmesiden. Har du spørgsmål omkring, hvilken løsning, der vil være det rigtige valg for dig, er du meget velkommen til at tage kontakt til AEA.

Se også AEA´s referencer