Elkedler fra AEA

Elkedelanlæg – Elpatron – Stor dyppekoger

AEA A/S har specialiseret sig i projektering, installation og idriftsættelse af elkedelanlæg i >10 kV-udførelse samt i 400 V- og 690 V-udførelse.

Siden 2006 har AEA, som det eneste firma i Danmark, leveret, installeret og idriftsat mere end 75 Elkedelanlæg, og på den måde har AEA opnået meget stor erfaring og ekspertise inden for området.

AEA samarbejder med førende producenter af elkedler. Producenternes mangeårige erfaring kombinerer AEA med egen ekspertise inden for optimering af varmeproduktionsanlæg og procesanlæg. På den måde sikrer vi, at du får den bedst mulige løsning – både teknisk og (drifts-)økonomisk set.

AEA har opbygget en solid erfaring med design af elkedelanlæg. Dette skyldes ikke mindst vore samarbejdspartnere. Sammen har vi udviklet et produkt, som kvalitetsmæssigt ligger i toppen af markedet, og som løbende videreudvikles.

Fordelene ved elkedelanlæg

Overvejer du, om elkedler er en mulig løsning for dig, bør du læse om de fordele, der er ved at satse på netop den løsning. Du kan læse om fordelene ved elkedelanlæg her.

Hvis du vil vide mere om elkedelanlæg

Hvis du vil vide mere om dine muligheder, så kontakt AEA på 70 21 01 50 eller send en mail på post@aea.dk.

Brochure elkedler