Lavspændingselkedler fra AEA Ikast

AEA tilbyder løsninger indenfor lavspændingselkedler

AEA tilbyder bl.a. projektering, installation og idriftsættelse af 400 V og 690 V lavspændingselkedler med ydelser fra 6 kW til 1.200 kW.

Denne type elkedel kan anvendes alene. Det er også muligt at koble flere elkedler parallelt, således at en større ydelse kan opnås.

Du kan læse mere om, hvad der skal være opfyldt for at lavspændingselkedler kan installeres ved dig ved at læse tjeklisten her.

Det kompetente team bag Aktive Energi Anlæg står klar til at besvare de spørgsmål du måtte have omkring lavspændingselkedler.  Hvis du vil vide mere om dine muligheder, så kontakt AEA på 70210150 eller send en mail på post@aea.dk. Det koster ikke noget, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!

Vi aftaler gerne et tidspunkt for et møde, hvor vi sammen kan gennemgå dit anlæg og din driftsøkonomi. Bagefter kan konsulenten  fortælle dig mere om dine muligheder og bl.a. om AEA´s løsninger inden for lavspændingselkedler. Aktive Energi Anlæg har altid kundens interesse i fokus, og målet er at nå frem til den løsning, der er bedst for dig.

Se mere om elektriske varmtvandskedler her