Undersøg dine muligheder for varmepumpeanlæg!

Der har gennem længere tid været stor fokus på varmepumpeanlæg. Det har medført, at mange varmeværker og industrivirksomheder overvejer, om de kan optimere deres varmeproduktionsanlæg/energianlæg med et varmepumpeanlæg. Er du en af dem? Så bør du kontakte AEA.

Er et varmepumpeanlæg den rette løsning for dig?

Der er nogle enkelte betingelser/forudsætninger, som skal være opfyldt, for at et varmepumpeanlæg kan være et godt supplement til din gasmotor og gaskedel. Der er tekniske forhold både på dit eget anlæg og hos dit elforsyningsselskab, der skal afklares. Se Tjeklisten – de tekniske forudsætninger.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder, så kontakt AEA på 70210150 eller send en mail på post@aea.dk. Det koster ikke noget, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!

I kan eventuelt aftale et tidspunkt for et møde, hvor i sammen kan gennemgå dit anlæg og din driftsøkonomi. Bagefter kan AEA´s konsulent fortælle dig mere om dine muligheder og eventuelt om vores varmepumper løsninger.

Aktive Energi Anlæg har altid kundens bedste interesse i fokus, og målet er at nå frem til den løsning der er bedst for dig.

Læs også AEA´s referencer for Varmepumper