Aktive Energi Anlæg - Industrivej Syd

Aktive Energi Anlæg A/S

Aktive Energi Anlæg A/S – eller AEA som vi i daglig tale hedder, er en rådgivende totalentreprenør virksomhed med speciale i at projektere og etablere fjern- og kraftvarmeanlæg samt kundetilpassede energianlæg i Danmark. AEA arbejder i krydsfeltet mellem rådgivning, optimering og etablering.

Det dygtige team bag AEA står klar til at påtage sig den næste opgave. Alle projekter bliver gennemført med stor ekspertise og med mange års erfaring. Projekterne bliver løst med den enkelte kunde i fokus, så den optimale løsning bliver skabt. For AEA er samarbejdet med kunderne det vigtigste i hvert projekt eller opgave.

AEA´s arbejdsområde er udvikling af vores kunders energianlæg, så anlæggene kan forblive driftsmæssigt tidssvarende og økonomisk rentable. For at realisere dette indtager AEA rollen som rådgiver, sparrings-partner, udfordrer og projektleder i alle deres projekter.

Hos AEA sætter vi også gerne vores kompetencer ind på beslægtede områder, så ring til AEA, hvis I tumler med en sag. Hos AEA er vi altid klar til nye udfordringer. Tag kontakt til AEA og hør hvilke løsninger vi vil anbefale dig. Ring på telefon: 70 21 01 50 eller send en mail til post@aea.dk. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

Hverdagen hos Aktive Energi Anlæg A/S

Hverdagen hos Aktive Energi Anlæg A/S er oftest hektisk. Men selv om vi har travlt, så har vi det sjovt. Der er altid en fri og humoristisk omgangstone på kontoret i Herning. “Tvister” afgøres med små væddemål eller et slag billard.

Netop den frie og humoristiske omgangstone er med til, at samarbejdet på tværs af de forskellige afdelinger fungerer så godt. Vi løfter i flok og hjælper altid hinanden, hvis det brænder på i en af de andre afdelinger. Man står aldrig alene med et problem.

Det gode arbejdsmiljø er en vigtig del af Aktive Energi Anlæg A/S, og det er et område der altid er i fokus.

Læs om arbejdsmiljøet hos AEA