Del

Job hos Aktive Energi Anlæg A/S

Hverdagen hos AEA er oftest hektisk. Men selv om vi har travlt, så har vi det sjovt. Der er altid en fri og humoristisk omgangstone på kontoret i Herning. “Tvister” afgøres med små væddemål eller et slag billard.

Netop den frie og humoristiske omgangstone er med til, at samarbejdet på tværs af de forskellige afdelinger fungerer så godt. Vi løfter i flok og hjælper altid hinanden, hvis det brænder på i en af de andre afdelinger. Man står aldrig alene med et problem.

Vil du med på en spændende rejse i en udviklingsorienteret virksomhed i vækst, der har fokus på medarbejdertrivsel, og som er kendt for design og levering af energianlæg af højeste kvalitet? Trives du i en hverdag med afvekslende arbejdsopgaver og med flere ”bolde i luften” på én gang? Så har vi muligvis den rette stilling for dig.

Se stillingsopslaget her

Tænder du på energi, så se her…

Vi søger 2 Serviceteknikere til servicering af kedel- og procesbrændere.

Kan du arbejde selvstændigt og har erfaring med og flair for at løse forskellige tekniske problemstillinger? Sætter du en ære i at udføre dit arbejde professionelt i samarbejde med kunder og samarbejdspartnere? Så har vi stillingen til dig!

Se stillingsopslaget her

Teknisk konsulent til SALG

Brænder du for energi, og vil du medvirke til, at Aktive Energi Anlæg – i daglig tale kaldet AEA – udbygger positionen som en af de førende aktører på det danske energimarked? Motiveres du af professionel, teknisk kundebetjening, og kan du skabe langsigtede relationer? Så har vi stillingen til dig!

Se stillingsopslaget her
  • Job i Ikast? Kontakt Aktive Energi Anlæg

Gode rammer for de ansatte i AEA, understøttes også af ledelsens målsætninger:

  • Aktive Energi Anlæg A/S skaber mulighed for udvikling af de ansattes faglige og personlige kompetencer.
  • Ledelsen hos Aktive Energi Anlæg A/S giver den enkelte medarbejder mulighed for maksimal indflydelse på sine egne arbejdsopgaver og at anvende selvledelse i sin arbejdsdag.
  • Hverdagen hos Aktive Energi Anlæg A/S er kendetegnet ved meget høj grad af uddelegering af opgaver, som skal sikre udvikling af den enkelte medarbejder.
  • Aktive Energi Anlæg A/S har stor fokus på det sociale ansvar. Og gør dette til en naturlig del af hverdagen. Bl.a. ved
    at støtte medarbejdere i dagligdagen samt medlemskab af diverse foreninger.

Uopfordret ansøgning

Vi altid interesseret i at modtage en uopfordret ansøgning fra dig. Det er ingen hindring, at du er i gang med en uddannelse. Er du den rigtige kandidat, venter vi gerne på dig. Vi ved, at de ansatte er en af de aller vigtigste ressourcer en virksomhed kan have.

Din ansøgning gemmer vi i vores jobdatabase. Vi behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.

Du kan sende din ansøgning til vores postadresse eller post@aea.dk.

Du kan eventuelt få yderligere informationer ved at ringe på telefon 70210150 eller sende en e-mail.

Læs mere om AEA her