Del

I lørdags afholdte Foreningen Danske Kraftvarmeværker den årlige Kraftvarmedag, som AEA var glade for endnu en gang at have mulighed for at deltage i.

FDKV udfører et utroligt vigtigt stykke arbejde, og det er noget, som vi hos AEA i høj grad værdsætter. Derfor er vi altid glade for at kunne vise fanen ved årets Kraftvarmedag og dermed markere vores støtte til denne vigtige forening.

Lørdag var også dagen for afskedsreceptionen for Egon Bomholdt. En mand som i mange år har gjort en stor indsats for foreningen. Lige så triste som vi er over ikke længere at skulle samarbejde med Egon, lige så meget held og lykke ønsker vi ham fremover. Vi glæder os til samarbejdet med Egons efterfølger.

Vi er selvfølgelig også glade for den mulighed, som dagen giver for at snakke med værker, samarbejdspartnere og kollegaer om, hvad der rører sig ude hos jer og i branchen generelt. Fra AEA deltog Kim Jørgensen og Kent Simonsen, og de er – sammen med resten af AEA-holdet – altid klar til en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Om det er energioptimering, design, etablering, service på dit anlæg eller andet. Kontaktoplysninger findes her.

Tak for en fremragende lørdag!