Del

Brænder du for energi, og vil du medvirke til, at Aktive Energi Anlæg – i daglig tale kaldet AEA – udbygger positionen som en af de førende aktører på det danske energimarked? Motiveres du af professionel, teknisk kundebetjening, og kan du skabe langsigtede relationer? Så har vi stillingen til dig!

AEA er i rivende udvikling og søger en Teknisk Konsulent i SALG. Som Teknisk Konsulent får du en meget alsidig rolle og en afvekslende hverdag, og du bliver en del af et velfungerende og professionelt team, som arbejder mod samme fælles mål: At skabe unikke løsninger, som sikrer kunderne øget værdi.

Hverdagen hos AEA er ofte hektisk, men der er altid en fri og humoristisk omgangstone i huset samt samarbejde på tværs af de forskellige afdelinger. Hos AEA løfter vi i flok og hjælper altid hinanden, hvis det brænder på i en af de andre afdelinger.

Vi har kontorer i Herning og i Albertslund. Dine kontordage er i Herning.

Dine primære opgaver/ansvarsområder er:

 • Opsøgende og opfølgende salgsarbejde
 • Udarbejdelse af kundetilpassede tilbud i høj teknisk kvalitet og design til fjernvarmeværker og industrivirksomheder
 • Kalkulationer
 • Forskellige administrative opgaver, bl.a. besøgsrapporter
 • Aktiv medspiller i budgetlægning/-opfølgning
 • Medvirke til procesoptimering samt proaktiv udvikling af tilbudsmaterialet
 • Assistance til AEA’s Projekt- samt Serviceafdeling
 • Deltage i løbede udvikling af AEA’s markedsføring og salgsfremmende aktiviteter

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har erfaring fra et lignende job indenfor energisektoren og gerne erfaring med udbudsmateriale. Din uddannelsesmæssige baggrund kan eksempelvis være maskinmester eller maskiningeniør. Det vigtigste er, at du har en teknisk forståelse, så du er fagligt funderet og gerne med erfaring og lyst til salg samt et kommercielt mindset.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Trives med kundekontakt og er god til at skabe relationer til kunderne
 • Har erfaring med kalkulationsarbejde
 • Er ansvarsfuld og en holdspiller
 • Er troværdig
 • Har stor erfaring med Microsoft Office
 • Kommunikerer på dansk og engelsk i skrift og tale

 

AEA tilbyder:

En interessant stilling med varierende arbejdsopgaver og masser af tekniske udfordringer, der giver gode muligheder for faglig udvikling. AEA vægter medarbejdertilfredshed og trivsel højt. Bl.a. afholder vi forskellige sociale arrangementer.

Dertil en god lønpakke med firmapension og sundhedsforsikring samt de fornødne arbejdsredskaber i form af bl.a. firmabil, som stilles til rådighed.

Interesseret?

Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgningerne løbende og indkalder derfor også løbende kandidater til samtale.

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Jørgensen, Adm. Direktør ved AEA, +45 25 44 52 55 / kj@aea.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som kan sendes på mail til gjr@aea.dk mærket “Teknisk Konsulent”.

Aktive Energi Anlæg A/S – eller AEA som vi i daglig tale hedder – er en teknisk totalentreprenørvirksomhed med speciale i projektering og etablering af kraftvarmeanlæg, opførelse af solvarmeanlæg, biomasseanlæg, installation af varmepumper og andre typer energianlæg, primært i Danmark. Vores spidskompetencer er udvikling og servicering af vores kunders energianlæg, så de kan blive driftsmæssige tidssvarende og økonomisk rentable. For at realisere dette indtager vi rollen som rådgiver, sparringspartner, udfordrer og projektleder.
Virksomheden ligger i Herning og har også en afdeling i Albertslund.

Vil du også være på forkant med udviklingen indenfor bæredygtige og miljørigtige anlæg til energiproduktion, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Ja tak – jeg tilmelder mig straks