Del

Til vores projektafdeling/teknisk design søger vi en frisk elev, som har lyst til udfordringer, personlig og teknisk udvikling, er selvstændig og kan lide teamarbejde, ansvar og tempo.

Praktikforløbet:

Din base gennem praktikforløbet bliver projektafdelingen/teknisk design, hvor du vil indgå i gruppen af teknisk assistent, projektassistent, projektledere og ingeniører.

Du vil få en alsidig uddannelse og undervejs i forløbet, vil du komme i kontakt med mange af virksomhedens afdelinger. Du vil fra starten af praktikforløbet primært være i et tæt samarbejde med vores erfarne tekniske assistent/ingeniør og herved lære at udarbejde layouts, som overholder AEA’s interne designregler, og som sikrer, at bl.a. de mekaniske installationer passer ind i de fysiske rammer for det pågældende anlæg. Endvidere vil du komme til at arbejde med følgende opgaver:

  • Konstruere diverse standarder, projektspecifikke komponenter, maskiner, m.m.
  • Deltage i salgs- og projektopstartsmøder.
  • Følge op på projektet og udarbejde “as-built”-dokumentation.

Dine kvalifikationer og kompetencer:

  • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og formår at begå dig sammen med mange forskellige personligheder.
  • Du har gennemført grundforløbet på Teknisk Designer-uddannelsen og har lært at bruge forskellige CAD programmer (gerne AutoCAD og Revit) og du behersker Microsoft Office-pakken.
  • Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.
  • Du kan tage ejerskab for dine projekter, er selvstændig og ansvarsbevidst.
  • Du kan lide at arbejde tværfagligt med fokus på hurtig gennemførelse og overholdelse af tidsplaner.

Vi tilbyder:

Vi kan tilbyde en interessant stilling med mange varierende arbejdsopgaver og masser af udfordringer, der giver gode muligheder for faglig udvikling. Vi arbejder i en branche, hvor løsningen oftest er vigtigere end prisen.

Elevstillingen løber fra sommeren 2019, efter afslutningen af dit grundforløb.
I forhold til sommerferie aftales starttidspunkt.

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Nielsen på telefon nr.: 96 29 01 57. Ansøgningsfrist d. 26/5 2019, vi gennemgår dog løbende ansøgninger, indtil vi har fundet den rette person.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som kan sendes på mail til dn@aea.dk mærket “Teknisk designer elev” eller pr. brev til:

Aktive Energi Anlæg A/S
Industrivej Syd 11
7400 Herning

Att.: Didde Nielsen